Signa un vot per la Independència

Recollida de signatures a Calders

 1. Sergi Pich Cais
  Recollida de signatures a Calders
  Transcript Header:
  Signa un vot per la Independència
  Transcript Body:
  • 1. JA TENIM DATA I PREGUNTA PER LA CONSULTA, ÉS CERT! PERÒ, QUÈ PASSARÀ SI EL GOVERN ESPANYOL NO ENS DEIXA ARRIBAR A CELEBRAR-LA? CAL TENIR UN PLA “B” I L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA FA MOLT DE TEMPS QUE HI ESTÀ TREBALLANT!!!!!!!!!!!!!!! ARA TOCA ES TRACTA DE DIPOSITAR EL NOSTRE VOT EN FORMA D’INSTÀNCIA A RESGUARD DE L’ANC PER TAL QUE SI ENS IMPEDEIXEN ANAR A VOTAR, L’ANC PUGUI FER ARRIBAR ELS NOSTRES VOTS ALS GOVERNANTS ELECTES I AQUESTS PUGUIN DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA UNILATERALMENT!!!!!
  • 2. EL DIA 25 DE DESEMBRE A LES 8 DEL VESPRE, AL CENTRE CIVIC, TINDREM L’URNA OFICIAL DE CALDERS!!!! TOTS PODREM AVANÇAR EL NOSTRE VOT I ANTICIPARNOS ALS FETS. NO ESPEREM AL 9 DE NOVEMBRE!!!! CAL “SIGNAR UN VOT” ARA! US HI ESPEREM! Vols saber més sobre la campanya Signa un Vot? Tens dubtes? Aquí tens respostes: Com es vota? Aquest és un procés que s’ha de fer, des d’un punt de vista, legal, amb cura extrema. Per tant, totes les persones que vulguin exercir el seu dret de petició només ho poden fer als punts habilitats a tal efecte. Les persones que vulguin votar hauran de presentar el seu carnet d’identitat o passaport; signar amb bolígraf i tot seguit introduiran davant un apoderat o interventor de l’ANC la seva butlleta en una urna. El votant es quedarà amb un resguard que acreditarà que ja ha votat. Posteriorment s’aixecarà acta de les peticions recollides, es presentaran davant de notari i es dipositaran en un punt que, de moment, no es fa públic. Un sistema informàtic vetllarà perquè no hi hagi duplicitat en els vots i perquè totes les dades que constin siguin correctes. Aquest fitxer és estrictament confidencial i està protegit per la Llei de Protecció de Dades (LOPD). • Puc votar per internet? No es pot votar per internet, ni enviar el vot per correu electrònic ni per correu postal, ni delegar en una altra persona perquè entregui físicament el teu vot. • Qui té dret a votar? Tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys i també els estrangers empadronats a Catalunya. Els estrangers no empadronats a Catalunya també poden fer-ho, el seu ´vot´es considera de suport a la campanya. • Puc votar amb el NIE? Sí, o amb la targeta de residència si ets resident. Els estrangers no residents poden votar amb el passaport i els ciutadans de la Unió Europea amb el Document d’Identificació. • Puc portar una fotocòpia? Només s’accepten documents originals. • Quin codi postal haig de posar a la butlleta? El del teu municipi de residència. • Puc signar amb el canet de conduir o amb algun altre document identificatiu? No, només amb carnet d’identitat, NIE, passaport o document identificatiu de la UE.
  • 3. • Cal omplir totes les dades de la instància (butlleta)? Les dades imprescindibles són nom, cognoms, document identificatiu i codi postal. Els estrangers han d’afegir el país d’origen i els menors d’edat la data de naixament. • Cal posar l’adreça? No, ja que el dret de petició s’exercita amb caràcter col·lectiu. • On anirà a parar la meva instància? L’ANC se’n responsabilitza i se’n fa dipositària. Els documents es guardaran en un lloc segur fins al dia que calgui dur-los al Parlament. • Si signo em podran retirar la pensió? No. Vostè pot exercir el seu dret de petició lliurement. Més respostes a http://signa.assemblea.cat/faqs/
  View More